Kategorier
Gäster i podden

Återta din urlivskraft – Emma Hultqvist (avsnitt 38 och 42)

Emma Hultqvist från Hållbart liv är hälsopedagog och massör med intresse för healing, den naturliga läkningen, andlighet och shamanism. Hon en sann sökare som dessutom är väldigt generös när det gäller att bjuda på sig själv och dela med sig av upplevelserna på sin personliga utvecklingsresa.

Med allvar och skratt berättar Emma i avsnitt 38 om hur hon kämpat för att hitta sin inre styrka genom att våga möta sitt eget mörker. I många år var hon rädd att använda sin röst, att ta plats och synas. Men så hände något i samband med en trum-kurs som väckte hennes inre urlivskraft. En koppling till Moder Jord och Fader Himmel som förändrade allt. Emma har till och med hittat sitt eget urspråk som hon använder för att förlösa känslor.

Emma har fått mycket insikter och visdomar tack vare sin medvetenhet och öppenhet. Bland annat fick hon en tydlig bild av hur energitjuvar fungerar i en meditation. Att vi alla från början har en stark ljuspelare som kopplar oss till Alltet. Men några har tappat kontakten med sin egen ljuspelare och lockas därför till ljuset hos andra. I avsnittet berättar Emma mer om den här viktiga insikten – och mycket mer.

Emma deltar även i avsnitt 42 “Starkare själv tillsammans” där vi pratar om hur nätverk och grupper kan stärka oss att vara oss själva – och på sikt skapa en bättre värld.

Om du vill veta mer om Emma så kan du hitta henne på Facebook: Hållbartliv med Emma Hultqvist, Instagram: hallbartliv.med.emma och hemsidan: hallbartliv.nu

“Jag pratar om den naturliga människan, det liv som är menat vi människor ska leva. Att få vara sig själv, den kraftfulla Gudomliga varelse som vi faktiskt är.

Jag vill tillsammans med likasinnade få växa i oss själva, tillsammans med varandra.

Få tillit att få sprudla av liv, i lekfullhet, unikhet och kraft att sluta bli hämmad av den värd vi fastnat i.

Vi har insett att det är nu dags för oss att resa oss och stå upp för den vi är och låta oss få andas och bli hel,

att komma hem!”

                                                          /Emma Hultqvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *