Kategorier
Gäster i podden

Bli den du är ämnad att vara – Kathja Rosberg (avsnitt 25)

Anna blev tipsad av en god vän att titta på Kathja Rosbergs live-sändningar, fascinerades av Kathjas förmåga att förmedla kring livets stora frågor på ett så klart och tydligt sätt, och kände stark resonans med Kathjas sannings-vibbar. Tipset vidarebefordrades till Regine och snart var nästa gäst att bjuda in till podden given. Vi blev så glada när hon tackade ja!

Kathja Rosberg är Multidimensionell Mentor, intuitiv coach, Soul realignment facilitator & inspiratör. Första frågan till henne blev hur hon egentligen bär sig åt för att kunna förklara det stora och komplexa i livet, så jordnära och enkelt. Svaret tar oss med på den spännande livsresa som förde fram till där Kathja är idag, och hur hon nu kan hjälpa livströtta duktiga flickor att bli de människor som de är ämnade att vara.

Vi tas med långt ut i rymden, till femte dimensionen – och rakt ned i dyn. Kathja delar också med sig av hur en skilsmässa öppnade nya dörrar i hennes liv, vilken roll kristendomen spelat på hennes resa, vad hennes själsuttryck som människa är, bland mycket annat.
Det blev ett innerligt, härligt, genuint och inspirerande samtal, som flödade kring vad det innebär att vara människa och att livet kan vara fyllt av lätthet och glädje – bara vi vågar bryta oss loss från gamla mönster och leva fullt ut som våra sanna jag.

Du hittar Kathja på hennes hemsida Kathja.se – där du också kan ladda ned och prova på hennes gratisprodukter. Du kan även söka på Kathja Rosberg på Facebook, Instagram och Youtube och följa henne där.

“Det går så väldigt mycket lättare när vi har med alla delar – både ande, kropp och själ – i det här med att vara människa.”
Kathja Rosberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *