Kategorier
Gäster i podden

Energimedicin från Anderna – Renée Eriksson (avsnitt 17)

När vi i Själscoacherna bestämde oss för att börja bjuda in gäster föreslog Sandra att vi skulle fråga Renée Eriksson, en shaman som använder energimedicin från Anderna. Vi andra blev nyfikna och förväntansfulla. Så när Renée tackade ja blev vi både stolta och glada.

Så en dag i maj var det dags. Så fort Renée öppnade munnen var man fast. Hennes resa är otrolig och inspirerande. Det finns så mycket gammal kunskap som vi i väst helt kopplat bort.

Renée är en ambassadör för den Inka Shamanska energimedicinens tradition, inspirerad av Victor Forselius som hon mötte 2012. De jobbar tillsammans för att föra traditionen vidare i västvärlden. Hon har också hjälpt Q´ero indianerna på deras resa genom Sverige. Ett spännande och givande möte mellan naturfolks visdom och “modern” kultur.

I sina kurser och möten med klienter använder Renée nyfikenhet och lekfullhet för att knyta samman denna magiska energimedicin från Anderna med modern forskning.

Avsnittet med Renée är fullt av intressanta berättelser. Bland annat får vi veta hur hon vägleddes in i kontakten med inkaindianernas energimedicin från början. Hon berättar mer om deras kultur och sin spännande resa till Peru, till exempel hur det gick till när hon fick sitt andliga namn Illiari Chaska (Merkurius). Vi får också veta vad en mesa är, hur man använder Medicinhjulet, olika arketyper och hur man kan använda energimedicin för att hjälpa människor att må bättre på både in- och utsidan.

Som ni förstår är detta ett mycket spännande, inspirerande och intressant avsnitt.

Mer om Renée hittar du på hennes Facebooksida: Illiari Healing

“För mig är varje dag en gåva där jag genom min transformation kan sprida ringar på vattnet och vara i service för andra. Först helar vi oss själva sen våra bröder och systrar, för vem kan hela från en sårad plats.”
Illiari Chaska/Renée Eriksson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *