Kategorier
Övrigt

Ett år med Själscoacherna

Det började egentligen redan i maj 2019 när Sandra Thérus kontaktade Marianne Brunzell, Anna Andergrahn och mig, Regine Grundel för att spåna kring en idé hon hade. Vi träffades hos Marianne för att få veta mer. Som ni säkert redan räknat ut ville Sandra fråga oss andra om vi var intresserade av att skapa en podcast tillsammans. Våra olika bakgrunder och personligheter kändes som en jättebra mix:
Sandra som är medium och healer, Anna som själscoachar föräldrar, Marianne som är KBT-terapeut och hypnosterapeut och så jag som är beteendevetare och intuitiv vägledare.

Det som verkade ganska okomplicerat i teorin var inte helt enkelt i praktiken. Först fick vi fundera flera varv på utrustning. Kanske komplicerade vi saker och ting lite för mycket i början, men när myggor och ljudkort kommit på plats var vi i alla fall redo att spela in. Då upptäckte vi att inspelningslokalen ställer en hel del krav. En gammal skolsal med fyra meters takhöjd var ingen succé. Vårt allra första avsnitt hamnade i papperskorgen. Intressant nog handlade det om sanning. Ett ämne som det dröjde ända till avsnitt 24 innan vi spelade in igen.

Men skam den som ger sig. Med ljudpaneler på väggarna och mikrofoner fastspända skred vi till verket igen. Konstigt nog var det först vid andra försöket som nerverna kom fram. Nu var det allvar. Skulle vi lyckas låta kloka, intressanta och inspirerande? Med andan i halsen och hjärtat fladdrande i bröstet satte vi igång inspelningen.

Efter de första meningarna slappnade vi av lite och körde på. För varje inspelningstillfälle blev det lite lättare. Eftersom vi alla hade samma ambition och mål med podcasten så flöt samtalen på bra. Vi ville alla inspirera våra lyssnare att öppna sina sinnen, våga utmana sina rädslor och tro på sig själva – att hitta hem till sig själva helt enkelt.

Och nu har det redan gått ett helt år sedan de där första avsnitten. Vi har lärt oss massor av varandra och våra gäster. Men det som gläder oss allra mest är kontakten med er lyssnare. Era fina kommentarer, ämnesförslag, frågor och uppmuntran gör det värt all tid och allt arbete.

Framtiden då? Hur fortsätter Själscoachernas resa?

Livet är ju i ständig förändring och likaså vår podd. Efter sommaruppehållet bestämde sig Marianne och Sandra att överlåta skeppet till mig och Anna. De överger oss inte helt utan kommer dyka upp som gäster när och om de har tid och möjlighet.

Sandra och Marianne

I övrigt kommer Anna och jag fortsätta att samtala om viktiga ämnen och bjuda in intressanta gäster. Som alltid med fokus på att hitta sin egen kraft, sitt eget centrum – för att kunna stå stadigt i en värld som ofta gungar.

Så – håll utkik varannan söndag då våra nya avsnitt kommer ut. 🙂

Tack alla ni som lyssnat!

Regine och Anna

Följ oss gärna på Facebook: Själscoacherna och Instagram: sjalspodden

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *