Kategorier
Gäster i podden

Följa sin väg trots motstånd – Michael Oddane (avsnitt 45)

Det känns overkligt, stort och hoppa-omkring-och-fira-dansa-roligt att en känd profil som Michael Oddane tackade ja till att vara med i vår lilla podd! Vi vågade inte hoppas på det, men skojade om att ”man kan ju alltid fråga”. Inte förrän vi hade spelat in avsnittet, vågade vi gå ut och avslöja vem som skulle bli nästa gäst i Själscoacherna-podden. En gäst som däremot verkligen vågar!

Michael Oddane inspirerar tusentals människor att expandera sin sanning om både det inre/andliga och det yttre/världsliga livet – genom bland annat Wake up Globe som startades 2018, Wake up Conference, gruppnätverket Wake up Friends – och nu senast den nya sociala plattformen wakeupfriends.net – där man får uttrycka sig fritt och dela innehåll som censureras på mer vedertagna kanaler. Idag i tätt samarbete med sin blivande fru Joanna, och med ett nätverk av fantastiska vänner för stöd och samarbete, även om vägen hit ibland har varit väldigt ensam.

Vi har länge fascinerats av Michaels mod och styrka att stå kvar och förmedla sin sanning, trots massivt motstånd av olika slag , bland annat i form av censur, personliga påhopp, hot och energimässiga attacker. Nu får vi äntligen chansen att fråga honom om vad som driver honom att fortsätta paddla frenetiskt motströms, hur han fyller på med kraft – och om hans relation till Gud.

Under vårt samtal berättar Michael om sin omtumlande livsresa. En på många sätt rolig och spännande men också mindre hälsosam livsstil, ledde till utbrändhet och livskris. Uppvaknandet till att allt inte stod rätt till i världen, ledde successivt även mot ett uppvaknande till sanningen om vilka vi egentligen är, utan att han aktivt och medvetet valde det.

Efter en tid av mycket fokus på att sätta ljus på mörkret i världen, påpekar Michael vikten av att även sätta ljus på sitt eget inre mörker. Det inre arbetet är av största vikt, och nu vill han öka sitt fokus på vägar till att stärka sig som själslig varelse, bland annat genom kunskap, stillhet – och framförallt kärlek. Att öppna upp för livets andliga aspekter är en förutsättning för att vi ska kunna komma tillrätta med utmaningarna i världen och skapa något bättre framåt, och vägledningen är tydlig:

När man är precis där man ska vara, och gör det man har lust att göra i livet, så får man rysningar i kroppen och känner att energiflödet är väldigt bra. Det känner jag aldrig när jag gör det här motståndsarbetet – men däremot när jag snackar om det andliga så känner jag hur energierna strömmar och jag får rysningar på ryggen.

 

Michael Oddane

Här kan du utforska mer av Michaels arbete:

Om grupp-nätverket WakeUpFriends: https://www.youtube.com/watch?v=D8VaBaMPEyA

Den nya sociala plattformen: https://wakeupfriends.net/

WakeUpGlobe SE på Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/id7y9C13SSqv/

Wake Up Conference: https://wakeupconference.se/

WakeUpGlobe SE på Facebook: https://www.facebook.com/groups/176258259724700/

WakeUpGlobe SE på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrqUdmb8docHRyA9zUiKLvg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *