Kategorier
Övrigt

Funderingar på 2020 och förhoppningar inför 2021

Nu i dagarna pustar många ut och suckar: “Äntligen är detta eländes år snart över!” Det är förståeligt. 2020 har varit en utmaning på många nivåer. Men har det verkligen bara varit av ondo? Har vi inte lärt oss mycket om oss själva och världen också?

Vi lärde oss om vår sårbarhet, vilket fick många att bli rädda. Tänk om jag blir smittad? Eller någon jag älskar? Tänk om jag smittar någon annan? Vad händer om alla blir sjuka samtidigt? Tänk om vår ekonomi inte klarar trycket? Vad händer med vårt samhälle då?

Många blev omruskade på andra sätt. Funderingar om meningen med allt fick fäste. Vad är egentligen viktigt i mitt liv? Vem kan jag tro på? Finns det något högre syfte med allt? Vad är i så fall mitt syfte i allt som händer?

Om vi väljer att fokusera på det vi kan påverka och stannar i nuet blir världen mer hanterbar. Om vi väljer att andas och centrera oss innan vi rusar iväg i rädsla så har vi en chans att ta till vara på de möjligheter till personlig utveckling som utmaningarna presenterar.

Vem vill jag vara när världen gungar? Hur vill jag agera när kaoset slår till? Hur kan jag hjälpa till att sprida ljus och kärlek där rädsla och mörker bor?

Vi är alla mycket mer kraftfulla än vi anar. Nu när mycket av det som brukar distrahera oss är på paus så har vi alla möjligheter till reflektion och introspektion. Gör din resa inåt, uppåt och upptäck din potential. Låt rädslan finnas, acceptera den, men kom ihåg att den inte kan styra dig om du inte tillåter det. Hitta ditt centrum. Hitta din styrka.

Låt 2021 bli året då du erövrar din egen kraft.

Vi kommer fortsätta göra vårt bästa för att inspirera dig att hitta hem till dig själv. Bland annat kommer vi prata om att bli vän med sin kropp, de kosmiska lagarna, hur vi använder de Universella balanseringskartorna och om vår “Dela-med-sig-grupp”. Om ni har ämnen, gäster eller andra tankar om hur vi kan utveckla podden så tveka inte att höra av dig – vi finns på Facebook: Själscoacherna, Instagram: sjalspodden och så här förstås 🙂

Från djupet av våra själar önskar vi er alla ett underbart och fint

GOTT NYTT ÅR!

Lyssna på vårt nyårsavsnitt (nr 29) här »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *