Kategorier
Gäster i podden

Horoskop som själens spegel – Sophias Astrologi (avsnitt 40)

Mitt (Regines) förhållande till astrologi har varit lite skakigt. Ibland har jag slukat allt med enormt intresse och andra gånger har jag blivit skeptisk och tagit en paus. Men så dök kanalen Sophias Astrologi upp i mitt Youtube-flöde. Jag blev förtrollad när Sophia med lugn och stadig röst förmedlade veckohoroskop som ingen annan.

Sophia har rötterna i den västerländska astrologin men hon har också fördjupat sig i vedisk och babylonisk astrologi. Det gör att hon har en djup och bred bas av kunskap inom sitt område, vilket väcker både intresse och nyfikenhet hos mig som amatörastrolog. Jag vill fråga henne tusen saker.

Vad gör en vanlig, enkel poddare då? Frågar om hon vill vara gäst hos Själscoacherna förstås!

När Sophia tackade “ja” blev jag jätteglad. Vi hade ett långt samtal innan det var dags för inspelning och min respekt för hennes kunskap ökande ännu mer. Detta ämnesområde är brett, djupt och flerdimensionellt. Ett enda avsnitt hinner bara skrapa på ytan. Men det är en bra början. Sophia har en förmåga att förklara det komplicerade på ett enkelt sätt vilket gör att man blir inspirerad att lära sig mer.

Efter detta samtal känner jag mig helt säker på att astrologi verkligen fungerar. Tvivlen är borta.

“Astrologi är en metod att lära känna sig själv bättre.”
                                                                Sophia

Sophia är utbildad i västerländsk astrologi på Skandinavisk Astrologi Skole, Köpenhamn och läst jyotish (indisk/vedisk astrologi) på Rörvig Folkhögskola, Danmark.

Vill du lyssna på Sophias veckohoroskop – eller kanske beställa ett eget horoskop? Då hittar du Sophia här:
Youtube: Sophias astrologi
Facebook: Sophias astrologi
Instagram: @sophiasastrologi
Messenger: m.me/sophiasastrologi
E-post: sophiasastrologi@gmail.com

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *