Kategorier
Gäster i podden

Livsbejakande hälso-boost – Yvonne Edmark (avsnitt 36)

För några år sedan bjöd en kompis med mig (Regine) på en dansyoga-kväll. Jag blev nyfiken så självklart ville jag med. När dagen var inne hade jag inte en aning om vart vi skulle eller vad dansyoga var. Men när vi kom fram till kursgården i Hedhult utanför Kristinehamn där Yvonne Edmark håller till med sitt företag Kom Lust och Fröjd förstod jag att detta skulle bli en härlig upplevelse.

Gården är en underbar plats i skogskanten med en nästan trolsk känsla. Yvonne hälsade oss välkomna med sitt glada skratt och sin härliga energi. Hela atmosfären kändes som en varm kram. Med en avspänd lekfullhet guidade Yvonne oss genom dansinspirerade yogarörelser till härlig musik. Kroppen fick leka och röra sig mjukt utan press, stress och rädsla att inte göra “rätt”. Efteråt var jag avspänd, glad och fridfull på insidan. Och det är precis så man blir av att umgås med Yvonne.

När hon tackade ja till att gästa vår podd blev jag extra glad eftersom Yvonne, förutom sin fantastiska glädje och energi också sitter inne med en stor skatt av kunskap om kropp, hälsa och naturliga sätt att stärka sin livskraft på alla plan. Hennes kunskap om örter och läkeväxter är imponerande. Hennes förmåga att vägleda och heala är omtalad. Hon är dessutom zonterapeut och utbildar sig just nu till homeopat. Som ni förstår finns det en stor källa att ösa visdomar ur här.

Jag rekommenderar verkligen alla som vill och kan att testa något av det som Yvonne erbjuder. Du kommer troligtvis inte nöja dig med ett besök, för hon ger mersmak 🙂

Om du vill veta mer så besök gärna Yvonnes hemsida »

Det viktigaste för mig är att ha kul!

                                 Yvonne Edmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *