Kategorier
Gäster i podden

Lukten av intuition – Stefan Karlsson (avsnitt 28)

På en underbar och fantastisk kurs för elva år sedan träffade jag (Regine) underbara och fantastiska människor. En av dem fick Anna och jag äran att intervjua i avsnitt 28, nämligen Stefan Karlsson. En ödmjuk man med kraftfull energi.

För mig har Stefan alltid varit killen med det öppna sinnet och den starka intuitionen. En person med enorm närhet till sitt syfte och sin inre kompass. Under de fem kurserna vi gick tillsammans mellan 2009 och 2012 tänkte jag aldrig på vilken roll och titel han hade i “livet utanför”. Vi möttes som själar och därför kändes det inte relevant.

Med viss förvåning upptäckte jag sedan att Stefan är en snowboard-kille av rang. Hans VM-silver i halfpipe 2003 och två OS-turneringar är imponerande. Sedan 2016 är han sportchef för Snowboard och Freeskiing på Svenska Skidförbundet.

Denna intressanta kombination av andlighet och sport blev avstampet i vårt samtal med Stefan. Vi får bland annat höra hur snowboarden har varit en viktig läromästare för honom på flera nivåer. Han berättar om sin önskan att hela tiden utvecklas som människa och fördjupa kontakten med sin intuition – och effekten det har haft på hans liv.

Som en röd tråd i vårt samtal finns de fantastiska alignmentkurserna som vi alla gått hos Pauline Turner, International School of Awareness. De har hjälpt oss att få alla energi-nivåer i balans, bli tryggare i oss själva och lära känna vår inre vägvisare – vår intuition.

Den första kursen i serien – “Energy Alignment” – har varit central för Stefans personliga utveckling. Därför vill han ge fler möjlighet att gå den genom att hjälpa Pauline att anordna kursen i Falun under våren. (Kursen kommer anordnas även i Karlskoga.)

“En enormt bra och viktig kurs om man vill ha förändring, på riktigt”, som Stefan säger.

Om du vill veta mer om kursen och/eller anmäla dig så kan du kontakta Stefan via e-post: steffek.karlsson@gmail.com

Varmt välkommen att lyssna på ett viktigt och tankeväckande samtal!

Det är en spännande resa att vara människa. Man får kämpa stundtals, men det blir hela tiden lite bättre – framför allt om man tar itu med sina egna “issues”.

                                                                 Stefan Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *