Själscoachvännerna Anna Andergrahn och Regine Grundel vill genom den här podden dela med sig av sina tankar, erfarenheter och insikter om olika spännande ämnen. 

Det första året var Sandra Thérus (medium) och Marianne Brunzell (KBT- och hypnoterapeut) med i podden,  men tiden och livet gjorde att de i fortsättningen valt att dyka upp som gäster då och då istället. 

Besök av omsorgsfullt utvalda gäster kommer fortsätta vara en viktig del av podden. Intervjuer ger extra dynamik, nya perspektiv och ny energi. 

Hittills har vi behandlat ämnen som själen, livet och döden, energiarbete, medialitet, att själscoacha barn, hypnos och KBT, intuition, psykisk ohälsa och orsaker bakom, helhetshälsa, olika metoder att stärka tron på sig själv och mycket mer.

Själscoachernas syfte är att inspirera lyssnarna att hitta hem till sig själva – det är ju där Livet finns.

Varmt välkomna att lyssna! 

Anna Andergrahn

Bubbly Balance

Anna Andergrahn är klarhets-coach och sjunde sinnet-guide. Hon stöttar föräldrar i att förstå mer om sig själv, sitt liv och sitt livssyfte – samt att följa sin alldeles egen väg – så att barnen kan göra detsamma.

Regine Grundel

Själens röst

Regine Grundel är beteendevetare med mångårig vana av coachning och stödsamtal. Hon använder intuition och alternativa metoder för att inspirera till förändring och mod att våga vara sig själv.