En podd för dig som vill hitta hem till dig själv

31. De kosmiska lagarna: Del 1

Ett spännande samtal om de sju kosmiska lagarna som de lärs ut av Pauline Turner. I denna första del tar vi oss an de första tre lagarna med hjälp av vår fina vän och tidigare poddkompis, Marianne Brunzell.
I detta avsnitt funderar vi kring dessa lagar:
1. Lagen om den fria viljan
2. Lagen om orsak och verkan
3. Lagen om paradoxen.

Nästa gång fortsätter vi diskussionen om lagar 4 – 7. Kommer redan nästa söndag, 31/1-21

30. Hitta hem i din kropp

Många har en ständig kamp emot sin kropp – hur den ser ut, vad den behöver och hur man ska förhålla sig till den i allmänhet. I det här avsnittet pratar vi om olika sätt att se på kroppen och hur man kan hitta en bra och hälsosam relation till alla krav och förväntningar vi har på våra kroppar.
Ett avsnitt om att trivas i sin egen kropp och ge den kärlek, värme och omvårdnad.

29.  Det som var och det som blir

Anna och Regine summerar året som varit och funderar på framtiden. Vilka intentioner ska sättas inför 2021? Vad kommer hända med podden? Vad kommer hända med världen? Vad kommer hända med oss?
Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka alla som varit med oss under 2020 och hoppas ni vill fortsätta resan med oss in i 2021.
Vi önskar er god fortsättning och ett riktigt underbart, härligt och fint
GOTT NYTT ÅR!

Läs mer här »

28. Lukten av intuition

Ett andligt och sportigt möte med Stefan Karlsson om hur snowboard, intuition och personlig utveckling hänger ihop. Vi pratar om livets utmaningar och hur vi kan stärka vår kraft och intuition genom träning och medvetenhet.
Vi fördjupar oss också i en av de kurser som varit central för Stefan på livets resa. En kurs som han vill ge fler möjlighet att gå…
Om din nyfikenhet är väckt och du vill veta mer om Stefan och kursen så:

Läs mer här »

27. Tips på 7 nivåer i vintermörkret

Vill du ha lite tips att hantera årets mörkaste period? Många är trötta och hängiga just nu. Så i det här avsnittet ger vi våra allra bästa tips att hitta ny energi och harmoni i vintermörkret – på alla nivåer. 

26.  Livet utanför trygghetszonen

Ibland väljer vi vägar som utmanar oss lite extra. Just nu är Regine i en brytpunkt, vilket skakar om tryggheten och ställer krav på tillit. Därför handlar det här avsnittet om att vara utanför trygghetszonen. Vi delar med oss av olika upplevelser och erfarenheter kring ämnet och berättar hur vi hanterat känslan av kontrollförlust och kaos.

25. Bli den du är ämnad att vara

Vår gäst Kathja Rosberg, Multidimensionell Mentor, intuitiv coach, Soul realignment facilitator & inspiratör, låter oss följa med på sin spännande livsresa. Vi tas med långt ut i rymden, till femte dimensionen – och rakt ned i dyn.

Vi blev inspirerade av Kathjas sätt att förklara det stora och komplexa i livet på ett jordnära och enkelt sätt. Lyssna och bli inspirerad du med!

Läs mer här »

24. Vad är din sanning?

Anna och Regine pratar om sanning. Vad är det egentligen? Finns det en objektiv sanning? Eller beror allt på hur man tolkar den? Och i så fall – vem ska man egentligen tro på?

Ett samtal som sträcker sig från stort till smått, där vi täcker in allt från konspirationsteorier till pingstkyrkan.

23. Re-member genom tid & rum
Marija Stråt, hälsovetare och beteendevetare, besöker oss och berättar om Re-member, en metod hon utvecklat för att lösa upp känslomässiga blockeringar genom tid och rum.
Ett intressant och spännande samtal som berör familjekonstellationer, tapping (EFT), utbrändhet, själens resa, livets möjligheter och mycket annat.

Läs mer här

22. Växa genom tidigare liv
Är du nyfiken på tidigare liv? Då har du kommit rätt. I det här avsnittet pratar Sandra, Anna, Marianne och Regine om metoder att minnas tidigare liv och hur man kan använda informationen för att utvecklas och växa.

21. Vägar till inre helhetshälsa
Marie Andersson från Inre hälsa i Värmland gästar oss. I vårt samtal berättar Marie om hur hon hjälper andra till yttre och inre hälsa med olika metoder, bland annat använder hon en spännande apparat som avslöjar det mesta…

Läs mer här

20. Ha en härlig sommar!
Regine har valt ut några godbitar från det som hänt hittills i podden och berättar lite om vad vi planerar i höst.

19. Landa i dig själv med yoga
Yogini Camilla Ronge besöker oss och berättar om hur yogan förändrade hennes liv och hälsa. Yoga är så mycket mer än det fysiska vi ser. Camilla berättar hur yogan lärde henne acceptans, självkärlek och flöde.

Läs mer här 

18. Att använda månens kraft
Vi pratar om hur vi upplever månens kraft och hur vi använder den för att stärka intentioner och rikta energi till det som utvecklar oss.

Vi tipsar även om hur man kan lägga upp månträffar om man vill använda månens kraft tillsammans med andra.

17. Energimedicin från Anderna
Vår första gäst i podden är Renée Eriksson, en inka-shaman som använder energimedicin från Anderna. Renée berättar om sin mesa, Medicinhjulet, arketyper och hur man kan använda energimedicin för att hjälpa människor att må bättre på både in- och utsidan. Vi får även höra hur Renée vägleddes in i kontakten med inkaindianernas energimedicin från början.

Läs mer här