En podd för dig som vill hitta hem till dig själv

16. Att hitta hem när man mår dåligt
Vi pratar om våra erfarenheter av psykisk ohälsa och hur vi kom ur det.

Vi pratar också om att hitta sitt syfte – sitt “varför” – för att känna mening med livet, vilket är extra viktigt när det är som svårast.

15. Att bli vän med döden
Alla har vi någon gång funderat på vad som egentligen händer när vi dör. 
I det här avsnittet pratar vi om vikten av att göra upp med sin dödsrädsla så att vi vågar leva till fullo.
Ett viktigt, personligt och omvälvande avsnitt.

14. Healing och energiarbete
Vi svarar på en lyssnarfråga om healing.
Vad händer i kroppen när man healar?
Kan vem som helst lära sig healingens konst?
Måste man ha andekontakt eller vara medial för att kunna heala?
Hur gör man rent praktiskt och var kan man lära sig mer?

13. Tider av rädsla och ovisshet
I dessa corona-tider som skapar rädsla och oro pratar vi om hur man kan hantera osäkra tider. Vi pratar om att vända kaos till möjlighet och osäkerhet till tillit.

12. Kreativ skaparglädje
Ett avsnitt om kreativitet och skaparglädje med bas i magkänslan och sin inre sanning. Vi pratar om olika sätt att vara kreativ – allt från att lösa problem till att skriva böcker. 

11. Tankar om självvärde
Ett avsnitt om att värdera sig själv och sin energi. Hur kan man tänka för att se sitt eget värde? Finns det tillfällen när man måste sätta sig själv först? Och hur ska man komma över det inre motståndet att ta betalt för sitt arbete?

10. Djurkommunikation
Sandra berättar om hur hon arbetar med djurkommunikation. Avsnittet kom även att handla om hur Regine fick hjälp att hitta sin bortsprungna katt Cosmo – och den oväntade förklaringen till varför han försvann.

9. Hypnos mot sockersug
Marianne gör en hypnossession med oss andra för att minska vår sötsug. Det leder till en diskussion om bland annat ätstörningar och ”sockerskam”. 
I andra delen av avsnittet får ni veta hur det går för oss efter hypnosen.

8. Tolka tarotkort intuitivt
Regine visar hur hon använder tarotkorten när hon gör en varsin kortare läggning för de andra. På vår Facebooksida “Själscoacherna” kan man även se bilder på korten som kommer upp i avsnittets tolkningar.

7 b. Andas hem till dig själv
Bonusavsnitt med Annas centreringsövning från avsnitt 7.

7. Själslotsa dig själv hem
Lär dig att jorda dig, ‘himla dig’ och centrera dig – med lite övning genom bara tre medvetna andetag. I detta fullmatade avsnitt pratar vi även chakran, färger och hur man kan skydda sin energi från negativ påverkan utifrån.

6. Kontakt med andra sidan
Var med på en seans i poddformat med medium Sandra Therus. Hon visar hur hon jobbar genom att ge oss andra en varsin kontakt med andevärlden. En unik möjlighet att få inblick i hur ett medium jobbar!

5. Samtal om relationer
Vi pratar om relationer i allmänhet och kärleksrelationer i synnerhet. Ni får bland annat höra hur Regine träffade sin själsvän med hjälp av en andlig guide.

4. Intuitiv vägledning
Regine berättar om hur hon använder tarotkort, tidigare liv, astrologi, energibalansering och sina romaner för att vägleda andra.

3. KBT och hypnosterapi för psykisk hälsa
Marianne berättar hur man kan använda KBT och hypnosterapi för att förändra tankemönster och främja sitt psykiska mående.

2. Själscoacha barn
Anna berättar om hur hon jobbar med att själscoacha föräldrar så att de i sin tur kan hjälpa sina barn att behålla och utveckla kontakten med sitt sanningscentrum. 

1. Medium, medialitet och andlighet
Sandra berättar om hur hennes resa som medium började och hur hon lärde sig använda sin gåva för att hjälpa andra. Hon berättar om Andra sidan, änglar, husreningar och annat spännande.

Trailer 
Försnack till nya podcasten “Själscoacherna” där ett medium, en andlig civilinjenjör, en hyponos/kbt-terapeut och en intuitiv beteendevetare pratar om den livslånga resan att hitta hem till sig själv.