Kategorier
Gäster i podden

Re-member genom tid & rum – Marija Stråt (avsnitt 23)

Marija Stråt är en närvarande, medveten och varm person som lämnar ett spår av goda energier efter sig. Vi kände att med Marija får man mer av livet. När hon gästade oss i avsnitt 23 handlade vårt samtal mycket om att leva sant och betydelsen av att lösa upp känslomässiga blockeringar från den här och andra existenser.

Marija är beteendevetare med specialområde Hälsa och Folkhälsa. Hon har varit projektledare och samordnare för stora hälsosatsningar med både Vägverket och Landstinget som arbetsgivare, samt jobbat med forskning och utvärdering, bland annat på Karlstads Universitet. Men en dag sa kroppen “stopp”. Hon tvingades vila och hitta ett nytt sätt att leva. Processen förde med sig många utmaningar och insikter. Hon fick en djupare förståelse för uttrycket “att kropp och själ hör ihop”.

All kunskap och alla insikter på vägen till att bli återställd väckte en önskan hos Marija att hjälpa andra att bli fria från känslomässiga blockeringar och andra hinder. Hon valde att gå sin egen väg och startade tillsammans med sin partner Hans företaget ViljaM. 

Marija har gått många olika kurser och lärt sig många metoder, bland annat Familjekonstellationer och “tapping” (EFT – Emotional Freedom Techniques). Även om de två metoderna fungerar bra var för sig upptäckte hon att de tillsammans blev ännu kraftfullare. Och det var så hennes egna metoder Re-Member och tapping One skapades.

Sedan 2005 välkomnar Marija klienter i den privata mottagningen ViljaM, strax utanför Karlstad, samt numer också via nätet – för energi, harmoni och glädje.

“Re-member handlar om att komma ihåg vilka vi är och att sammanföra och återförena olika delar som inte har varit välkomna.”
Marija Stråt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *