Kategorier
Gäster i podden

Vägar till inre helhetshälsa – Marie Andersson (avsnitt 21)

Höstens första gäst är Marie Andersson från Inre hälsa i Värmland. Marie är diplomerad massageterapeut, laserterapeut, idrottsmassör, kraniosakral terapeut, hälsoanalytiker, healer och medium. Vilken meritlista!

Från början jobbade Marie mest med massage. Fortfarande är det många som förknippar henne med “Maries massage” som hennes företag hette förut. Men nu när hon har många fler strängar på sin lyra valde hon att byta namn till “Inre hälsa i Värmland”.

Maries stora intresse för friskvård och hälsa har drivit henne att lära sig mer och mer om både kropp och själ. Hon vill få andra att förstå att vi måste ta hand om oss själva på flera nivåer för att må bra. Enklast brukar vara att börja med kroppen, genom till exempel massage, eftersom många inte är redo att se kopplingen mellan kropp – tanke – själ. Men nyfikenheten väcks ofta för Maries andra tjänster efter hand.

En sak som väckte vårt intresse lite extra under samtalet var en speciell maskin, Oberon Bioresonans, som kan kommunicera med kroppen och mäta, analysera och behandla genom att stötta kroppen läkande funktioner. Marie berättade att den till och med kan mäta auran!

Ett mycket tankeväckande och spännande avsnitt, där vårt samtal började med kroppen och slutade med själen.

Mer information om Marie hittar du på hennes hemsida:
www.inrehalsa.com

“Man behöver inte gå på nåt speciellt mönster när man ska göra healing. Det viktiga är att det blir bra resultat.”
Marie Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *